Lite information om vad jag har på gång det närmaste

Jag är en av medlemmarna i Agaton Hantverk på Marstrand. Här kan du se och köpa hantverk från mig och 12 andra hantverkare. Du träffar mig eller någon av de andra hantverkarna i butiken. Du hittar vår butik precis där färjan lägger till. Mer information finns här:

https://www.agatonhantverk.se/

Maskinstickningskurs på Tygsparven i Söderköping

2 - 4/2


Vi börjar fredag kväll med att få igång maskinerna och sedan fortsätter vi lördag och söndag med kurs där vi börjar från grunden. Ser fram emot att besöka Söderköping!

Mer info här: 

Maskinstickningskurs på Glimåkra Vävstolsmuseum

11 - 14/3


Vi börjar en dag att få maskinerna i form och sen fortsätter vi med en grundkurs på 3 dagar. Ska bli jättekul att besöka Glimåkra.

Mer info här: 

Tidigare händelser

Jag besöker Nål och tråd-caféet i Kode


14/12 kl 17 Visar jag maskinstickning för de som är intresserade.


Kommer ha med mig lite garn och annat smått och gott ifall någon vill handla. Här kan du läsa mer:Julmarknad på Mimers hus i Kungälv

2/12 Tillsammans med Inlands hemslöjdsförening

Julmarknad i Timmervik

25/11 Hos Timmervikens keramik och Presentproffsen

Vi är återigen inbjudna att vara med på denna mysiga julmarknad. Den är på flera ställen i Timmervik, jag är på Rots väg 10 och har med mig härliga fällar, lyxiga disktrasor, lite värmande stickat och lite sytt och lite silver. 

Passa också på att handla av Therese underbara kermik mm

Kurs i maskinstickning med resårbädd


17 - 19/11 fredag em - söndag em på Stenungsögården.


En lyxig kurs med fantastisk mat och boende 

Läs mer här:

Sticka raggsockor med magic loop

6/11, 20/11 och ett datum till 18 - 21

Ibland stickar jag med vanliga stickor också och då nästan alltid med rundstickor, oavsett vad jag stickar. Här har jag en kurs på Vuxenskolan i Kungälv.

Läs mer här:

Grundkurs i maskinstickning


3 - 5/11 fredag em - sönd em i Göteborg


En kurs för dig som är totalt nybörjare eller stickat lite men vill komma vidare. 

Läs mer här: 

Välkommen till oss i monter B08:01, för att bl.a. se och prova på maskinstickning. Vi erbjuder stickmaskiner och ett brett utbud av fina garner på kon, samt en ny bok av Nina Mohss om resårstickning, Nina kommer vara med oss på lördagen men det går att köpa hennes bok hela mässan. Utforska också vårt sortiment av tygkassar med kul tryck och möjligheten att designa din egen kasse och mer. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina kreativa projekt!

Snart dags för mässa igen!

Syfestival igen!


Hoppas vi ses. Vi kommer som vanligt att ha med stickmaskiner, lite tillbehör, lin- och ull-garn på kon, tygkassar och muggar med kul tryck!

Vi har som vanligt även med skärmaskiner och denna gång även vinyler från DLRS och lite andra tillbehör därifrån. Har vi riktig tur kommer även Carola från DLRS och hänger med oss i montern någon av dagarna. .

Hembygdsdag i Kareby 9/9 11-14

Vi är med och säljer fårfällar och lite annat smått och gott. Lite stickat och sytt och lite annat.

Varmt välkoma!